FilmSerial

Netflix zaprasza na pierwsze w historii światowe wydarzenie dla fanów — już 25 września

-

< 1 minuta czytania

Dokładnie za miesiąc, największe gwiazdy i twórcy z całego świata — reprezentujący ponad 70 filmów, seriali i występów — pojawią się na wirtualnej scenie, by wspólnie wziąć udział w niesamowitym dniu pełnym premier i zapowiedzi. Tudum to pierwsze takie spotkanie na globalną skalę. Jego cel jest prosty — zapewnić rozrywkę i uhonorować fanów Netflix z całego świata.

Wirtualna transmisja na żywo rozpocznie się o 9:00 czasu PST / 12:00 EST / 16:00 GMT / 1:00 JST i KST. Wydarzenie będzie transmitowane na kanałach YouTube Netflix na całym świecie, a także na Twitterze i Twitchu.

Mogą Ci się spodobać

Więcej w kategorii Film